AUTOSPARE.PRO
Автозапчастини Калуш в наявності на складі більше 50000 найменувань, СТО у Калуші
Підберемо за VIN-кодом по Viber

Оплата, доставка, повернення

Оплата:

У нас є наступні варіанти оплати:

  1. Накладений платіж без передоплат (аванс тільки почтові витрати 100-200грн,авансовий платіж відмінусовується від вартості товару). Дякуємо за розуміння.
  2. Повна оплата на розрахунковий рахунок.

 

ВАЖЛИВО! Після оплати необхідно зателефонувати за телефонами вказаних у смс або контактах та повідомити про оплату. Якщо Ви зателефонуєте і оплатите аванс до 14 замовлення виїде в цей самий день.

 

Повернення:

Шановні клієнти, будь-яке повернення деталі підлягає узгодженню з менеджером!

Повернення які прийшли до нас на відділення без попереднього погодження з менеджером з перевізника не будуть забрані і після закінчення 30 днів будуть передані поштою на утилізацію.

Повернення з ініціативи клієнта (якщо не пов'язані з помилкою у роботі менеджера) оплачується клієнтом (транспортні витрати і комісія).

 

Покупець має право на повернення та обмін товару належної якості протягом 14 днів, не рахуючи день покупки

 

Кошти підлягають поверненню протягом 1 дня після надходження повернення до нашого відділення Нової Пошти. Повернення на відділенні може лежати до 5 днів.

 

ВАЖЛИВО! Товар на повернення потрібно відправляти без накладеного платежу. Після перевірки товару на складі та заповненням клієнтом бланка на повернення (згідно з чинним законодавством), кошти повертаємо на картку яку вкаже клієнт.

 

Поверненню не підлягають:

1) Всі оригінальні деталі електро-групи (свічки, датчики, насоси, форсунки, котушки запалювання, свічкові дроти, стартери, генератори, тощо). Замінники оригінальних запчастин (аналоги) підлягають поверненню за умови дотримання умов пункту 3 та 4;

2) Оригінальні запчастини в яких є електричні вузли;

3) Товар, що був в експлуатації (встановлювався на авто);

4) Товар у пошкодженій (забрудненій, розірваній), не в оригінальній упаковці, або неповній комплектації. Відсутність наклейок, лейблів. При поверненні – запакуйте коробку додатково, щоб транспортна компанія не клеїла стікер з адресою на оригінальну упаковку.

 

ВАЖЛИВО! Претензії, пов'язані з порушенням або пошкодженням упаковки, комплектацією, втратою товарного вигляду, приймаються лише під час огляду товару на транспортній компанії у момент отримання.

Гарантія:

Гарантія на автозапчастини діє протягом 14 днів, за винятком дня покупки.

На всі автозапчастини гарантія розповсюджуються лише на встановлення! Якщо під час встановлення виявлено заводський дефект, то запчастина приймається на повернення за актом рекламації від СТО.

 

Оригінальні запчастини OPEL/GM/ACDELCO у разі заводського дефекту приймаються на повернення виключно за актом дефектування від офіційних сервісів OPEL/GM/CHEVROLET в Україні.

 

Гарантія не поширюється:

  1. На самостійно встановлені автозапчастини.
  2. Автозапчастини встановлені на СТО, яке офіційно не зареєстроване як авторемонтне підприємство.
  3. Гарантія тільки на встановлення, на пробіг гарантії немає, тому що немає можливості оцінити безліч факторів, що впливають на правильність встановлення та зношення запчастини.

Нові поступлення
Код: TC2950
54,28€
/шт
Код: 210026
54,29€
/шт
Код: 339741
54,33€
/шт
Код: 19243023
54,39€
/шт
Код: 318184
54,39€
/шт